Het team
Nikita: “Tuindersbloed kruipt waar het niet gaan kan.”

“Ik heb 10 jaar lang een eigen rozenkwekerij gehad, samen met mijn broer Barry en mijn vader. Die hebben we gestopt en toen had ik het plan om freelance aan de slag te gaan en heb ik mijn eigen schoonheidssalon geopend”, legt Nikita uit. Maar daar kwam nog een baan bij want Marc vroeg mij in 2019 om voor hem te komen werken. En tja…het tuindersbloed kruipt waar het niet gaan kan dus heb ik JA gezegd”.

Ik breng voornamelijk de rozen naar de klanten en houd me bezig met allerlei voorkomende werkzaamheden. Zoals het bijhouden van de webshop, veilingbrieven maken, administratieve klussen en ik kijk mee met de ontwikkeling van promotiemateriaal.  De vrijheid en het vertrouwen dat Marc mij geeft,  zorgt ervoor dat ik hier met veel plezier werk. De sfeer is goed en de combinatie met mijn eigen salon is heel erg leuk…!

Andere teamleden