Het team
Martin: “Ik hoor graag bij een Winning Team.”

Hij kwam in 2002 met Kerst een bos rozen halen om het thuisfront te verrassen “Binnen zag ik achter de sorteermachine een paar Turkse dames staan die ik kende waar ik een praatje mee ging maken. Eigenaar Marc kwam binnenlopen en zag dat ik met hen aan het praten was en stelde zich voor. Vervolgens vroeg hij of ik voor hem wilde komen werken! Ik heb eerst in de schuur gewerkt en hield me bezig met de afhandeling van de bloemen. Van het een kwam echter het ander en nu werk ik als Coördinator Schuuractiviteiten” vertelt Martin.

“Het verveelt niet! Ook niet na 19 jaar. Ik ben elke dag met hetzelfde product bezig maar ik zie het niet als mijn werk. Het is mijn hobby! Wat ik leuk vind aan het werken bij van der Drift is dat we de beste willen zijn en dat spreekt me aan. Wij leveren het mooiste product. De roos is al gewoon een mooi product maar met onze mooie roos kunnen we ons onderscheiden van de rest. Dat competitieve spreekt me wel aan moet ik zeggen, het is leuk de beste te zijn en kwaliteit te leveren.

Het productieproces vind ik interessant want er komt een hoop techniek bij kijken. Ik ben invallend leidinggevend als iemand in de kas op vakantie is. Ik vind dat wel leuk maar ik ben toch liever met mijn handen bezig, af en toe afgewisseld met wat IT werkzaamheden. Ik heb bijvoorbeeld de instellingen gedefinieerd voor de sorteermachine.  Het is ook een sport om met de sorteermachine via parameters het beste resultaat/uniformiteit uit gesorteerd te krijgen.

We hebben een leuk team, iedereen gaat ervoor!” aldus Martin die met trots zijn verhaal vertelt.

Andere teamleden