Het team
Ronald: “Er heerst hier een super goede teamspirit.”

Ik werk sinds 2 jaar bij van der Drift, met veel plezier. Ik heb lange tijd bij Porcella gewerkt, een rozenkweker die ophield te bestaan en ik ben blij dat ik bij van der Drift terecht ben gekomen. Ik geef leiding aan het team van kasmedewerkers en ik train hen direct nadat ze aangenomen zijn”, vertelt Ronald.

Dagelijks is hij bezig met de mensen in de kas en houdt in de gaten hoe het met ze gaat.

Hij motiveert het personeel het beste uit henzelf te halen. De kwaliteit is het belangrijkste en dus is hij extra op gefocust.

“Door mijn jarenlange ervaring in de rozen weet ik precies hoe een roos groeit en welke invloeden belangrijk zijn. Ik voel het klimaat aan en overleg intern welke aanpassingen nodig zijn. Ik ben eigenlijk het tweede stel ogen van Marc. Ik doe dat samen met Rob en Jan die ons helpt bij het bijsturen van de teelt. Gezamenlijk beoordelen we de factoren die van invloed zijn op teelt. Ik heb het naar mijn zin omdat er een supergoede teamspirit heerst. Rozen spreken me aan maar het is vooral de sfeer en teamspirit die het aantrekkelijk maken bij van der Drift te werken. We doen het werk met zijn allen!

Ronald

Andere teamleden